Caribbean Photo Cruise 2019

carieb2012-074-thijsheslenfeldA_04_verkleind.jpg

De ultieme foto-workshop aan boord van de prachtige Stad Amsterdam

Met een prachtige driemaster zeilend langs de mooiste Caribische eilanden én onderweg beter leren fotograferen; dat is toch een stuk leuker dan thuis de ruiten krabben tijdens de Hollandsche winter? Daarom organiseer ik in januari 2019 weer een unieke foto-workshop aan boord van de Clipper Stad Amsterdam.

Een fotocruise aan boord van Nederlands mooiste en snelste driemaster is een zalige mix van luxe luieren, fantastisch eten, zeilen, avontuurlijke uitstapjes, sprookjesachtig mooie plekken, superfijne mensen... Plus op een leuke, vrijblijvende manier aan je fotografische vaardigheden werken. En fantastische beelden schieten van het kleurrijke leven in de Carieb.

De clipper vertrekt op 9 januari 2019 vanaf Sint Maarten voor een tiendaagse luxe zeilreis langs juweeltjes als Saint Kitts, Montserrat en Dominica. Ik verzorg elke ochtend een korte workshop over een specifiek onderwerp (belichting, mensen fotograferen, beweging). Daarna kunt u het geleerde zelf in de praktijk brengen, zowel op de wal als aan boord. De resultaten bekijken we ’s avonds met elkaar. 

Deze zeil- en fotoreis is zeker niet alleen bedoeld voor gevorderde amateurs; iedereen die graag foto’s maakt is welkom om op een ongedwongen manier kennis en ervaring op te doen. En als u liever in een hangmat wilt liggen met een kokosnoot met een rietje; ook goed. Het vakantiegevoel staat voorop en er is volop gelegenheid om een duik te nemen in het heerlijke water van de Caribische zee (altijd 27 graden!) of gewoon een paar uur te luieren.

Zeilervaring is evenmin vereist; het schip wordt gezeild door een professionele bemanning. Maar als u het leuk vindt om mee te helpen, bent u van harte welkom. En wat is er nou mooier dan een keer aan het roer staan van een prachtig zeilschip als de Stad Amsterdam? Zeeziekte is trouwens geen onderwerp tijdens deze reis. Het schip zeilt in het algemeen 'op één oor', de afstanden zijn relatief kort en we varen vaak in de beschutting van eilanden. 

REISGEGEVENS

Inschepen: Woensdag 9 januari 2019 om 17h00 uur in Philipsburg, St. Maarten
Ontschepen: Vrijdag 18 januari 2019 at 10h00 (am) in Fort-de-France, Martinique

Prijs voor deze unieke reis: € 3.400,- per persoon op basis van tweepersoonshut en volpension. Vluchten en persoonlijke uitgaven zijn niet inbegrepen. Informatie: www.stadamsterdam.nl.

Als u mij even mailt op thijs@thijsheslenfeld.com kan ik wat meer over deze reizen vertellen en evt. een optie voor u vastleggen.